Springerpark Live – Hallo Venray

Op zaterdag 14 mei is er live muziek in het Springerpark!

De bekende rockband Hallo Venray komt langs om er een mooie middag van te maken in het park. Bij deze Haagse groep wier Amerikaanse gitaarrock met droge, Nederlandse humor is doorspekt, klinkt qua geluid altijd wel iets van Neil Young door, hoewel niet altijd even nadrukkelijk. Denk gitaarrock, denk Americana. Ook sporen van Velvet Underground zijn te achterhalen. Ex-cabaretier Henk Koorn is de centrale man, zowel op het podium, waar hij een reputatie als (droog-)komiek opbouwt, als in de hoedanigheid van songschrijver. Hun nieuwste album kreeg van de vaderlandse pers louter lovende kritieken.

Een voorprogramma is er ook: deze maken we zsm bekend.

Kom jij ook gezellig een doen in de zon? En genieten van de heerlijke muziek van Hallo Venray?

Buckets verzorgd bovendien heerlijk streetfood deze middag! Entree is gratis.