Over De Bastille

Welkom bij De Bastille, al meer dan 50 jaar het kloppende hart van onze gemeenschap en een thuis voor cultuur, creativiteit, en verbinding. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: wij bieden een veilige, inclusieve en inspirerende ruimte waar jongeren en mensen van alle leeftijden kunnen samenkomen, groeien en bloeien.

Een Veilige Haven voor Iedereen

In een wereld vol uitdagingen biedt De Bastille een veilige haven waar je jezelf kunt zijn, nieuwe vriendschappen kunt sluiten, en kunt deelnemen aan activiteiten die zowel plezierig als verrijkend zijn. Of je nu komt voor de muziek, kunst, sociale evenementen, of gewoon om te ontspannen, hier is iedereen welkom.

Kweekvijver van Talent

De Bastille is niet zomaar een gemeenschapscentrum; het is een broedplaats van creativiteit en talent. We geven jonge artiesten en creatievelingen een podium, waardoor ze niet alleen persoonlijk kunnen groeien, maar ook bijdragen aan de culturele rijkdom van Schoonhoven.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze levendige gemeenschap. Of je nu nieuw bent in de stad, op zoek bent naar een plek om je passie te uiten, of gewoon wilt genieten van geweldige momenten, De Bastille staat voor je klaar. Samen bouwen we aan een betere toekomst vol kunst, cultuur en verbondenheid. Welkom bij De Bastille!