Jubileum

Vier met ons het 50-jarig jubileum van De Bastille! 🎉🍾

Het is bijna niet te geloven, maar De Bastille, de thuisbasis voor jong en oud, bestaat al 50 jaar! Vijf decennia lang hebben we talloze avonden gevuld met livemuziek, poolbiljart, bordspellen, thema-avonden, DJ’s en zoveel meer. En dat allemaal dankzij de onvermoeibare inspanningen van onze fantastische vrijwilligers en de steun van jou, onze bezoekers.

Vanaf het begin is De Bastille meer geweest dan alleen een sociëteit; het is een plaats voor vriendschap, muziek, talentontwikkeling en vooral heel veel plezier. En na 50 jaar is de geest nog steeds springlevend en klaar om de volgende 50 jaar met net zoveel energie en enthousiasme tegemoet te gaan!

Op 30 september, vieren we deze mijlpaal en we nodigen jou uit om met ons mee te vieren! Vanaf 21u openen we de deuren zodat jullie elkaar onder het genot van een drankje weer kunnen treffen en (sterke) verhalen over vroeger op te halen. Daarna nemen onze huis-DJ’s (oa DJ-team Klijn & Fijn, Klz en Jip) het over om ons tot in de late uurtjes te vermaken met een (vinyl)disco.

De entree is volledig gratis! Jong en oud, trouwe stamgasten en nieuwe gezichten, iedereen is welkom. Alhoewel het evenement gratis is, mag er gebruikgemaakt worden van onze fooienpot 😉. Elke bijdrage helpt ons om de geest van De Bastille levend te houden en te zorgen voor nog eens 50 jaar geweldige evenementen.

Zoals altijd zal er een breed scala aan frisdranken en speciaalbieren beschikbaar zijn, zodat er voor ieder wat wils is. Dus kom langs, breng je vrienden mee en laten we samen vieren dat De Bastille 50 jaar bestaat!

We hopen je te zien op 30 september om samen een fantastische avond te beleven. Proost op 50 jaar De Bastille!