Linda Avera – EP release party

Wij zijn trots om de talentvolle en gedreven beginnende artiest Linda Avera te mogen verwelkomen op ons podium. Op zondag 3 september vieren we niet alleen haar eerste live-optreden, maar ook de langverwachte release van haar debuutalbum “Thingy Things.”

Wij vinden het daarom een grote eer om haar een podium te kunnen bieden. Muziek brengt mensen samen, inspireert en laat dromen uitkomen. Voor Linda is deze dag een realisatie van een droom, en wij willen je hierbij uitnodigen.

Linda heeft het afgelopen jaar onvermoeibaar gewerkt aan haar nieuwe liedjes en wij kunnen niet wachten om deze met jullie te delen. Het programma begint om 14u, het optreden start om 15u en om 17u gaat de zaal dicht. Voor een select gezelschap zal er na afloop een exclusieve afterparty zijn.

Mis deze unieke kans niet om een ster in de dop te zien stralen op het podium. Kom en steun Linda Avera in haar muzikale reis en geniet van een middag vol positieve energie.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze speciale dag. Samen vieren we de muziek, het talent en de dromen die werkelijkheid worden!

Datum: Zondag 3 september
Tijd: 14u – 17u
Locatie: Spoortstraat 11, De Bastille

https://www.facebook.com/linda.avera93