Black Metal Night

Het is bijna zover HELHEKSER!

Eindelijk is het lang verwachte album bijna klaar! De puntjes op de i en bij ons de primeur! Wat enorm trots en enthousiast zijn wij voor deze band. Van een droom en een idee in zijn hoofd is een enorm vet en doordacht album op aarde gekomen. Deadlines opgegeten alsof ze niks zijn, maar kunst mag niet gehaast worden. Sferische metal met dikke teksten, een uniek optreden, mis het niet!

Argwaan

Fuseert de intense essentie van Black Metal met moderne rock- en metalinvloeden tot een uniek geluid dat dissonante riffs en chaotische harmonie├źn omarmt. Dit duo doorbreekt moedig de grenzen van genres, duikend in de rauwe, ongepolijste dieptes van Depressive Suicidal Black Metal (DSBM). Met een voorliefde voor impulsiviteit en imperfectie, laat Argwaan rauwe emotie de richting van hun ongefilterde, gedurfde muziek bepalen, een rebelse ode aan authenticiteit en emotionele expressie.

GogmaGore

Is een 5 mans black metal band uit Zuid Holland. Ze zijn begonnen als 2 mans project en vrij snel uitgegroeid tot een 5 mans band.
Het tweemans project is begonnen in 2020. De muziek is een combinatie van moderne black en old-school black metal met death metal invloeden en qua show en geluidseffecten Gore. Ze hebben als band echt een eigen sound die niet makkelijk te vergelijken is met andere black metalbands.

Kortom, deze avond kan je niet missen!