35 Jaar Spoorstraat 11

In de 35 jaar dat we op Spoorstraat 11 zaten, zijn niet alleen talloze vriendschappen en relaties ontstaan, maar ook persoonlijke en professionele levens zijn hier gevormd. Onze gasten hebben hier mijlpalen gevierd: van trouwfeesten tot het verwelkomen van nieuwe generaties die de magie van de Bastille ontdekten. Het is geweldig om te zien hoe velen zich hier hebben ontplooid, hun passies hebben gevolgd en indrukwekkende carrières hebben opgebouwd in diverse sectoren, van de entertainmentindustrie tot het maatschappelijk werk.

Hierbij bedanken wij hartelijk de duizenden bands en artiesten die onze avonden hebben gevuld met muziek, entertainment en plezier. Hun optredens waren het kloppende hart van de Bastille en brachten ons samen in een gedeelde liefde voor live muziek. Daarnaast waren ook onze avonden met spellen, studentenfeesten en speciaalbier een groot succes, die voor unieke en onvergetelijke avonden zorgden.

We zijn ongelooflijk trots op wat we allemaal hebben bereikt in dit pand, ondanks zijn uiterlijk. We hebben met beperkte middelen verbeteringen doorgevoerd, eventuele overlast tot een minimum beperkt, en bovenal een huiselijke en veilige sfeer gecreëerd voor iedereen. Het is geruststellend om te weten dat de essentie van de Bastille niet in het gebouw zelf zit, maar in de gemeenschap die we samen hebben opgebouwd. We kijken ernaar uit om dit voort te zetten onder een nieuw dak!

Ter afscheid van ons geliefde pand aan de Spoorstraat 11, organiseren we op 13 april een groot feest. We nodigen iedereen uit om samen met ons herinneringen op te halen en afscheid te nemen.